18.10.2019. 14:55
0
Procurio snimak brutalne tuče u Vranju: Otac vozilom udario napadača pa ga sa sinom pretukao drvenim palicama
Brutalna tuča u Vranju šokirala je ne samo Srbiju nego i cijeli region, a jedan od aktera tuče otkriva da je riječ o osveti oca i sina.

- Napali su me nakon verbalnog sukoba sa drugim gostom kafića. Obezbeđenje je skočilo na mene i tukli su me toliko da sam se onesvjestio, ispričao je za „Informer“ Nemanja S. (24), koji je proteklog vikenda u tuči u kafiću u Vranju teško povrijeđen.

On tvrdi da je kafić u kojem se odigrao incident poznat po bahatom obezbjeđenju, koje ne preza od upotrebe prekomjerne sile. On tvrdi da je u kafiću zadobio potres mozga, da mu je polomljen nos, kao i da je nekoliko dana, zbog lošeg stanja, proveo na infuziji.

Nakon ove tuče Nemanja se požalio ocu Draganu koji je odlučio da uzme zakon u svoje ruke i obračuna se sa napadačima. On je sa sinom sjeo u automobil i po Vranju se vozio kako bi našao napadače na svog sina.

Snimak tuče koja je uslijedila šokirao je Srbiju. Ispred pekare u gradu njih dvojica primijetili su dvojicu, od četvorice napadača na Nemanju. Tada se Dragan S. svojim automobilom zaletio pravo na Bobana M., koji je u tom trenutku sa još nekoliko ljudi, stajao ispred pekare. Automobilom ga je zakucao u frižider ispred pekare i oborio ga na zemlju.

Dok je ležao na zemlji iz automobila istrčali su Dragan i Nemanja i drvenim palicama odmah počeli da biju oborenog muškarca po tijelu i glavi, prenosi Informer.rs. 

Cijeli slučaj dobio je i policijski epilog. Nemanja S. sumnjiči se za nanošenje lakših povreda Bobanu M. i Milošu Đ., dok se njegov otac Dragan tereti za nanošenje teških povreda Bobanu.

Krivične prijave podnijete su i protiv Miloša Đ, pretučenog Bobana M., Lazara Đ. i Đorđa Č., također zbog nanošenja teških povreda Nemanji S.


(Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.