25.10.2019. 13:35
0
Pucnjava u pekari u Srbiji: Muškarac upucao svoju ljubavnicu jer je raskinula sa njim, a onda pokušao izvršiti samoubistvo
U pekari u Radničkoj ulici, na Čukaričkoj padini u Srbiji, danas nešto prije podneva došlo je do pucnjave u kojoj su, kako saznaje Blic, ranjene dvije osobe.

Prema prvim nezvaničnim informacijama muškarac A.H. (60) je prvo pucao u ženu G.K. (37), najvjerovatnije radnicu u pekari, a zatim u sebe, prenosi Blic.

Kako saznaje ovaj list, njih dvoje su ranije bili u ljubavnoj vezi, ali je žena nedavno raskinula sa njim što on nije htio da prihvati.

Kako nezvanično saznaje Blic, ranjena žena je iz Bariča i ima četvoro djece.

- Dovezene su dvije osobe, i muška i ženska se nalaze u teškom stanju. Oni su i dalje na dijagnostici - rekli su za "Blic" iz Urgentnog centra.

Riječ je, inače, o jednoj maloj, lokalnoj pekari u ovom kraju, koja se nalazi bukvalno prekoputa Ade Ciganlije.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.