11.12.2019. 20:33
0
"Slupan mi je cijeli lijevi dio automobila, retrovizor je otkinut, a najviše su stradala stražnja vrata gdje mi je dijete sjedilo"
Autobus hrvatske predsjedničke kandidatkinje i sadašnje predsjednice te zemlje, Kolinde Grabar-Kitarović, jučer učestvovao u manjoj saobraćajnoj nesreći u Malom Bukovcu u Krapinsko-zagorskoj županiji, javlja hrvatski RTL.

U 18:50 sati vozač autobusa, u kojem se nalazila predsjednica, zakačio je vozilo koje se nalazilo na cesti i nakon toga nastavilo put Lobora, gdje je predsjednica Hrvatske imala predizborni skup.

Oštećena vozačica Silvija Soldo kazala je u razgovoru za RTL da se nesreća dogodila na "nezgodnoj i dosta uskoj cesti".

- Na cesti nije bilo nikakvog ulegnuća da bih mogla malo više desno stati. Sin i ja bili smo u autu i primijetili smo da povorka ide prema nama. Ispred nas je bio još jedan auto koji je imao sreću da je mogao skrenuti malo desno u ulegnuće gdje je porodična kuća - ispričala je i dodala:

- Slupan mi je cijeli lijevi dio automobila, retrovizor je otkinut, a najviše su stradala stražnja vrata gdje mi je dijete sjedilo. On je malo udario koljenom. Malo ga boli pa mora na pregled kod hirurga.

Žena je pozvala policiju, koja je obavila uviđaj.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.