16.12.2019. 9:07
0
V.A. iz Novog Bečeja pokušao da ubije maćehu, u tome ga spriječio njegov otac
Srbijanski policajci uhapsili su V. A. iz Novog Bečeja zbog sumnje da je u porodičnoj kući u ovom gradu u Vojvodini pokušao da ubije svoju maćehu, prenose srbijanski mediji.

V. A., koji se sumnjiči za krivično djelo pokušaj ubistva, određen je pritvor do mjesec dana.

Srbijanski mediji pišu da je V. A. nasrnuo na svoju maćehu i pokušao da je ubije u kući u kojoj svi zajedno žive. On je prvo ženi poslije svađe prijetio da će je ubiti, a potom je i dograbio kuhinjski nož, skočio na nju i probao da je izbode. Uspio je da je povrijedi i posječe po vratu.

U momentu jezivog napada u prostoriji se s njima nalazio i njegov otac, koji je nekako uspio da razdvoji sina i spreči ga u namjeri da maćehu zakolje.

Porodica je alarmirala policiju i Hitnu pomoć te je napadač uhapšen.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.