18.12.2019. 13:14
0
Juričan otkrio što je vidio u bilježnici Kolinde Grabar-Kitarović
"S desne strane Kolinde Grabar Kitarović bio je Anto Đapić, a meni s lijeve strane Mislav Kolakušić Duce. Zarobljeni između ta dva kandidata, nas dvoje, Kolinda i ja, jednostavno smo bili osuđeni jedni na drugo", kaže Dario Juričan za Index nakon sinoćnjeg sučeljavanja predsjedničkih kandidata na HTV-u komentirajući česta došaptavanja s predsjedničkom kandidatkinjom HDZ-a.

Naime, jedna od glavnih tema na društvenim mrežama tijekom sučeljavanja bio je odnos Juričana i Grabar Kitarović. Došaptavali su se, Juričan je škicao pogledom u njenu bilježnicu, a još uvijek aktualna predsjednica u jednom se trenutku i nasmijala Juričanu koji joj je rekao da je svoje izaslanike Miroslava Kutlu i Zdravka Mamića poslala u Bosnu i Hercegovinu. 

"Bila je vrlo koncentrirana"

Predsjednički kandidat Dejan Kovač napao je Grabar Kitarović zbog činjenice da je na sučeljavanje ponijela bilježnicu i da stalno nešto piše, no Juričanu nije smetala. No, što je vidio u bilježnici?

"Ma ništa, bila je prazna bilježnica. Radila je bilješke, slušala je što ostali kandidati govore, a onda si radila draft odgovora. Bila je vrlo koncentrirana sinoć", kaže Juričan dodajući kako je istina da se s aktualnom predsjednicom često došaptavao. Česta tema njihova šaputanja bio je kandidat Miroslav Škoro.

"Dijelili smo informacije o tome što Škoro govori"

"Škoro je bio tako tih da ga gotovo ništa nismo čuli. Zapravo smo razmjenjivali, dijelili informacije o tome što Škoro govori. Voditelj je više puta upozorio Škoru da govori glasnije, da ga i mi ostali čujemo, no Škoro se nije dao", rekao nam je Juričan.

"Škoro do kraja nije povisio ton", kaže Juričan dodajući da mu je predsjednica pri kraju jednog od pitanja voditelja dobacila kako, eto, sada može slobodno u odgovoru prezentirati svoj program na ovim izborima.

"Rekao sam joj da bih, kada bih imao program", kaže Juričan za Index, dodajući kako je sinoćnje sučeljavanje bilo iznimno zahtjevno i užasno naporno, prenosi N1.


(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.