25.12.2019. 17:54
0
Cijela Srbija traga za 12-godišnjakinjom: Oteo je zloglasni "Malčanski brijač" koji žrtvama prije silovanja reže kosu?
Prije pet dana u Srbiji je nedaleko od Niša nestala 12-godišnja djevojčica. Policija i sve raspoložive snage danima tragaju za njom, a sada se pojavila sumnja da je s njezinim nestankom povezan zloglasni "Malčanski brijač", višestruki silovatelj koji je takav nadimak dobio jer svojim žrtvama prije silovanja odreže kosu.

Neko provalio u tri kuće i uzeo hranu

Policija u Srbiji intenzivno traga za Ninoslavom Jovanovićem, višestrukim silovateljem poznatim pod nadimkom "Malčanski brijač" kojeg se povezuje s nestankom 12-godišnjakinje prije pet dana nedaleko od Niša.

Kako piše Blic, u obijenoj kući u selu Niševac pronađena je kosa za koju se sumnja da je od nestale djevojčice. Jedan je mještanin policiji prijavio da je u utorak vidio Jovanovića i djevojčicu, doznaje srbijanski portal. Tokom dana policija je otkrila da je neko provalio u tri kuće i uzeo hranu.

Nestala je 20. decembra na putu do škole
Upravo je u jednoj od provaljenih kuća pronađena kosa za koju se sumnja da je djevojčičina. Zloglasni Jovanović nadimak Malčanski berberin dobio je zbog toga što je svoje prijašnje žrtve prije silovanja ošišao.

Dvanaestogodišnjakinja, čiji se nestanak sada povezuje sa serijskim silovateljem, nestala je 20. decembra na putu do škole. Četiri dana kasnije je u jednom selu kraj Niša pronađen njezina školska torba.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.