27.12.2019. 20:20
7
Vulin nazvao Komšića "bošnjačkim članom Predsjedništva" i pitao zašto se nije riješio "pokušaj ubistva Vučića u Srebrenici"
Ministar odbrane u Vladi Srbije, Aleksandar Vulin, danas je ponovo govorio o Bosni i Hercegovini u Skupštini Srbije.

Piše: Haris Ahbabović

Podsjećanja radi, Vulin je nedavno Sarajevo, glavni grad naše zemlje, nazvao "džamahirijom", što je izazvalo brojne reakcije kako u BiH, tako i u regionu.

"Ko još vjeruje u dobre namjere prema Srbiji od strane bošnjačkih članova Predsjedništva BiH, Džaferovića i Komšića? Čime su pokazali da im je stalo do Srbije i do mira u regionu? Do sada nisu uradili ništa da nam pomognu u tome da saznamo ko je pokušao da ubije Aleksandra Vučića u Srebrenici. Srbija nije bila svjedok prilikom potpisivanja Dejtonskog sporazuma, nije bila na svadbi, ona je garantovala za mir u regionu", rekao je Vulin.

Potom se javio Muamer Zukorlić koji je odgovorio Vulinu:

"Nemam problem da iznosite kritike na račun bilo kojeg političara u BiH, imenom i prezimenom, ali kada kažete 'namjera bošnjačkih predstavnika', onda to nije dobro. To predstavlja određenu strijelicu koja se odnosi na nas ovdje, to predstavlja poruku od ministra koji predstavlja Vladu Srbije", rekao je Muamer Zukorlić Vulinu.

7
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.