10.1.2020. 9:16
0
Pljačka zlatare u Novom Sadu koja je krenula naopako
Pljačka zlatare u novosadskoj Ulici Jovana Dučića nije išla kako je razbojnik planirao. Iako je, na prvi pogled, sve izgledalo kao da će sa plijenom izaći bez po muke, to se nije dogodilo.

Poslije kraćeg razgledanja nakita koji mu je pokazala radnica, on je izvadio sprej, poprskao je po licu i pobjegao, ali – stigao je samo do vrata, prenose Novosti.

Pokušavao je, vukao, a onda se okrenuo i pošao (sa plijenom u rukama) prema radnici koja se sakrila iza paravana.

Izbezumljen, nesvjestan činjenice da ga kamera snima sve vrijeme, preturao je iza vitrina tražeći dugme za otključavanje.

Kada ga je na kraju našao izleteo je, čini se, samo sa dijelom plijena koji se nalazio na podu pored vrata.

Video pljacke pogledajte OVDJE.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.