20.1.2020. 10:15
0
Filmski bijeg iz hrvatskog zatvora: Policija ga pustila u toalet, zatvorenik nestao
Iz Kliničkog bolničkog centra "Sestre milosrdnice" jučer je pobjegao pritvorenik remetinečkog zatvora I. Đ. (31), koji je iskoristio trenutak dok je bio u toaletu kako bi napustio bolnicu, gdje je bio na liječenju, potvrđeno je jutros u Ministarstvu pravosuđa Hrvatske.

Pritvorenik je prethodno u zatvoru Remetinec obavijestio pravosudne policajce kako je nešto progutao, nakon čega je odvezen u bolnicu kako bi ljekari utvrdili je li zaista nešto progutao i je li to opasno po njegovo zdravlje.

Kako su pojasnili iz Ministarstva pravosuđa, zatražio je da ode utoalet, što su mu dopustili. Međutim, kako se izvjesno vrijeme nije pojavljivao, shvatili su da je pobjegao. 

Pritvorenik je bio nepravomoćno osuđen na četiri godine zatvora u Općinskom sudu u Novom Zagrebu zbog krijumčarenja ljudi, prenosi Avaz. 

 On je priznao krivicu, ali nije prihvatio i sankciju te je uložio žalbu na presudu.


(Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.