2.4.2020. 15:37
0
Srbija: Kolege se oprostile od doktora Gorana Ivankovića koji je preminuo od koronavirusa
Zdravstveni radnici Doma zdravlja u Svilajncu oprostili su se danas od kolege dr Gorana Ivankovića (57), za kojeg je direktor bolnice u Ćupriji potvrdio da je preminuo od posljedica koronavirusa.

Dr. Ivanković, specijalista urologije, bio je šef odjeljenja urologije u Opštoj bolnici u Ćupriji, ugledni ljekar i humanista koga pamte brojni pacijenti i kolege iz Pomoravskog okruga, prenosi Telagraf.

"Onoliko koliko ga ja poznajem, to je čovjek vedrog duha, to je čovjek uvijek spreman na konsultaciju, na priču iz života a ne samo iz medicine. Po podacima o njemu, bio je jedna svestrana ličnost, nije bio usko orijentisan samo na medicinu, na poslove i obaveze ljekara. Preminuo je pre dva dana od korone u KBC "Zemun" - rekla je Vera Branisavljević direktorica Doma zdravlja Svilajncu.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.