10.7.2020. 21:36
0
Beogradski protesti: Huligani rušili ogradu i bacaju baklje, demonstrant izboden nožem, napadnut i reporter N1
Ispred Narodne skupštine u Beogradu okupilo se nekoliko hiljada ljudi, a tu je i grupa bliska bišem članu Dveri Srđanu Nogu, javlja N1.

Kordon policije u opremi za razbijanje demonstracija ne dozvoljava prolaz učesnicima protesta u Novom Sadu koji su krenuli prema autoputu za Beograd kako bi ga blokirali. Građani se okupljaju i u Nišu, Vršcu, Leskovcu, Vranju...


Posle 20.30 sati izbila je tuča među desničarima Noga, pripadnika "Levijatana" i "Obraza".

Jedan mladić iz grupe koja je probila ogradu napao je reportera N1 Petra Gajića dok se javljao uživo u program. Gajić javlja da mu je oboren mikrofon.


(Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.