18.7.2020. 19:29
0
Čeda Jovanović reketom pretukao vlasnika klinike!
Čedomir Jovanović, lider LDP izudarao je reketom za tenis D.I. (41) vlasika privatne klinike za fizikalnu terapiju, saznaje "Blic".

Napad se dogodio danas oko 17 sati na Novom Beogradu u ulici Milutina Milankovića broj 1 ispred Klinike za fizikalnu terapiju u vlasništu D.I. 

Kako je vlasnik klinike posvjedočio policiji, iz crnog džipa je "izašao političar Čedomir Jovanović i napao ga reketom za tenis". 

Prema policijskom izvještaju, a na osnovu svjedočenja D.I. Jovanović mu je zadao više udaraca u predjelu glave i tijela.

Podsjetimo, lider LDP,  jučer je izašao iz bolnice u kojoj je boravio zbog koronavirusa.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.