26.7.2020. 17:34
0
Italijan u Rovinju snimao golu djecu mobitelom, a Austrijanac kamerom u satu
Italijan i Austrijanac uhapšeni su u Rovinju jer su snimali i fotografisali djecu bez odjeće dok su se kupala, saopštila je danas istarska policija.


Iz policije su naveli da su hapšenja bila jučer i u četvrtak u jednom turističkom naselju, a da je dvojac osumnjičen za iskorištavanja djece za pornografiju.

Italijan /46/ je djecu fotografisao mobilim telefonom, što je policiji dojavljeno. On je uhapšen jučer.

Drugi slučaj dogodio se u četvrtak u istom dijelu Rovinja, kada je čuvar u kampu primijetio tridesetosmogodišnjeg Austrijanca koji je kamerom skrivenom u ručnom satu snimao i fotografisao golu djecu dok su se kupala u bazenu.

Policija ga je uhapsila, a tokom pretresa njegovih stvari pronađena ju još tri ručna sata s integrisanom kamerom i dvije hemijske olovke koje su takođe imale kamere u sebi.

Prema nezvaničnim informacijama, oba slučaja desila su se u nudističkom kampu Valalta, prenose hrvatski mediji.

U jednom kampu u Rovinju prije sedam dana uhapšen je i njemački državljanin /44/ jer je neovlašteno snimao i fotografisao više obnažene djece.

To je činio hemijskom olovkom u kojoj je bila integrisana kamera, a fotografije i snimke potom je pohranjivao na SD karticu.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.