25.8.2020. 14:25
0
Milanović se poklonio srpskim žrtvama u Gruborima
Komemoracija ubijenim Srbima u mjestu Grubori privukla je politički vrh susjedne Hrvatske, a prisutnima se obratio i predsjednik Zoran Milanović.

“Ovo je neka vrsta duga časti prema onome što se dogodilo prije 25 godina što je u meni tada izazivalo moralni užas. Lako je sada govoriti da nitko za ovo osobno nije odgovarao. Da, nije. Zna se koja je jedinica bila ovdje toga dana. Ja sam prvi puta čitao 1995. u New York Timesu o Gruborima. Razmišljao sam što je tu gore, zlo samo po sebi, gore od banalnosti zla, i koliko štete je to nanijelo hrvatskoj državi”, kazao je Milanović.

Šteta koju država sama sebi nanese ili ljudi koji u njezino ime djeluju, zapitao se, je nešto što nije apsolut. Postoje obziri koji se moraju poštivati. Užas izazova ubojstvo ovih 6 starih i nedužnih ljudi.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.