6.9.2020. 16:59
1
Kolone iz crnogorskih gradova idu ka Podgorici: Pogledajte koliko nas je
Kolone automobila iz nekoliko gradova, sa crnogorskim zastavama, krenule su ka Podgorici.

Građani iz cijele Crne Gore dolaze u Podgoricu kako bi pristustvovali večerašnjem patriotskom i građanskom skupu koji će u 19 sati biti održan na Trgu nezavisnosti.

Grupa crnogorskih patriotskih organizacija pozvala je građane na skup navodeći da je ovih dana u Crnoj Gori najjeftinija riječ sloboda, prenosi CdM.


“Sloboda koja nas je vratila u devedesete, sloboda u izlivima nacionalne i vjerske mržnje, sloboda prijetnji onima što ne koračaju u pravovjernome stroju! Sloboda u kojoj su postali meta za odstrijel oni što vijore zastavu Crne Gore”, kazali su danas u saopštenju.

Iz tih organizacija saopštili su da ne mogu da žmure i ćute pred buđenjem klerofašizma i prijetnjama “po opstanak jedine zemlje koju imamo”. Istakli da ih ne okuplja nikakva partija ni vjera ni nacija, već potreba da se digne glas u odbranu naše jedine istinske svetinje – nezavisne, građanske, sekularne, multikulturne i antifašističke Crne Gore.



Grupa bivših suverenista “pod kontrolom otuđenih i ozlojeđenih tajkuna demokratizovati državu u koaliciji s četničkim vojvodama, promoterima klerofašizma i osvjedočenim mrziteljima Crne Gore”, saopštili su iz tih organizacija.

“Pogledajte koliko nas je što smo ostali vjerni Crnoj Gori i poslušajte poruke naše ljubavi i odanosti jedinoj našoj svetinji”, zaključili su u saopštenju.



(Patria)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.