23.9.2020. 17:47
0
Premijer Zoran Zaev kažnjen zbog vožnje motora bez kacige
Premijer Sjeverne Makedonije Zoran Zaev, vicepremijer Ljupčo Nikolovski i ministar zdravlja Venko Filipče kažnjeni su sa po 50 eura, jer su se motociklima vozili bez kaciga, objavili su mediji.

Zaev je vozio jedan motocikl, na kojem mu je saputnik bio Nikolovski, a odmah za njima je motociklom išao Filipče - svi bez kaciga.

Mediji su naveli da je premijera i dva člana njegovog kabineta policija zaustavila prije tri dana u blizini zgrade Vlade u Skoplju.

Televizija Telma je uz vijest prenijela i faksimile platnih naloga, a na portalu "360 stepeni" objavljen je video snimak vožnje zvaničnika na motociklima bez kaciga, prenosi N1.


(Admir Oručević)

Zoran Zaev
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.