18.10.2020. 8:21
0
Pušten na slobodu 63-godišnjak koji je rekao da mašta da ubije Plenkovića
Mušakarac koji je jučer uhapšen na području Kutine, a koji je povezan s Danijelom Bezukom i koji je maštao da usmrti premijer Hrvatske Andreja Plenkovića, sinoć je, nakon ispitivanja, pušten na slobodu, javlja Hina.

Istražni sudija odbio je prijedlog za određivanje istražnog zatvora 63-godišnjaku iz Kletišta kod Kutine koji je je osumnjičen da je izrekao ozbiljne prijetnje hrvatskom premijeru te su mu određene mjere opreza, saopćilo je Općinsko državno odvjetništvo (ODO) u Sisku.

Ovaj 63-godišnjak prijetio je Plenkoviću i kod njega je pronašla oružje. Događaj se dovodi u vezu s elementima terorizma na Trgu sv. Marka u Zagrebu, saopćila je PU sisačko-moslavačka tijekom dana.

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je 63-godišnjak, nakon višestrukog pokušaja teškog ubojstva s elementima terorizma na Trgu svetog Marka u Zagrebu, u najmanje dva navrata, različitim osobama izjavljivao kako, sada pokojni, Danijel Bezuk nije imao za cilj ubiti policajce već da vjeruje da bi, da ga je vidio, usmrtio predsjednika vlade. Pored navedenog, za čin pokušaja teškog ubojstva je naveo kako je pokojni to trebao prepustiti njemu i svom ocu, a za sebe je naveo kako on osobno o tome mašta - kazali su iz policije.


(Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.