9.12.2020. 18:10
0
Crna Gora: Registrovano 454 novih slučajeva zaraze koronavirusom
U Crnoj Gori je registrovano 454 novih slučajeva infekcije koronavirusom, a sedam osoba je preminulo od posljedica virusa.

Iz Instituta za javno zdravlje kazali su da je analizirano 1.470 uzoraka na koronavirus, od kojih je 454 rezultata bilo pozitivno. Najviše novozaraženih je u Podgorici gdje je registrovano 235 novih slučajeva infekcije.

“Institutu je prijavljeno sedam smrtnih ishoda i to kod četiri pacijenata iz Podgorice kao i kod pacijenata iz Bara, Nikšića i Herceg Novog. Najstariji preminuli pacijent je imao 94 godine a najmlađi 43 godine. Ukupan broj preminulih povezanih sa infekcijom od početka juna iznosi 547 a od početka godine 556", kazali su iz Instituta.

Ukupan broj aktivnih slučajeva koronavirusa u Crnoj Gori trenutno iznosi 10.590.


(Fena)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.