8.1.2021. 16:32
0
Plenković kasnio više od sat vremena, novinari napustili zakazanu konferenciju
Premijer Hrvatske Andrej Plenković za 13:30 sati imao je zakazanu konferenciju za novinare, nakon koalicijskog sastanka. Ona se, međutim, nije održala.

Naime, s obzirom na to da se Plenković nije pojavio ni sat vremena nakon zakazanog početka konferencije za novinare, svi mediji napustili su prostoriju.

Nakon ovoga poteza novinara, iz Vlade Hrvatske su se pravdali time da ne znaju procijeniti koliko koji sastanak može potrajati, međutim, ovo nije prvi put da Plenković ovako puno kasni na zakazane medijske konferencije.

Podsjetimo, i jučer je nakon sjednice Vlade hrvatski premije Andrej Plenković održao konferenciju za medije pri čemu je izvijestio o dosadašnjim aktivnostima vezanim uz potresom pogođenim područjem. No, predsjednik Vlade započeo je raspravu s novinarima nakon što su ga upitali je li se trebalo brže reagirati, prenosi N1.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.