8.2.2021. 9:05
0
Vučića čuvalo više od 850 specijalaca
Mjere bezbjednosti bile pojačane jer su obavještajni podaci ukazivali na mogućnost pokušaja atentata, izjavio je šef Uprave kriminalističke policije Bogdan Pušić.

Više od 850 specijalaca je bilo raspoređeno da bi štitilo predsjedina Srbije Aleksandara Vučića tokom otkrivanja spomenika Stefanu Nemanji, izjavio je sinoć šef Uprave kriminalističke policije Bogdan Pušić.

On je u emisiji Hit tvit TV Pink rekao da su mjere bezbjednosti bile pojačane jer su obavještajni podaci ukazivali na mogućnost pokušaja atentata, prenosi Danas. 

Komentarišući hapšenje kriminalne grupe Veljka Belivuka, Pušić je naveo da su tokom istrage obezbjeđeni valjani dokazi, a da je oružje bilo skriveno u prostorijama koje su na stadionu koristili navijači.

Vučić će danas predsjedavati sjednicom Saveta za nacionalnu bezbjednost javljeno je iz njegovog kabineta a tema sjednice je hapšenje kriminalne grupe predvođene Veljkom Belivukom.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.