28.2.2021. 12:05
0
Priveden predsjednik Fudbalskog savez Srbije, ima li veze s Veljom Nevoljom
Kako je ekskluzivno objavio "Alo" predsjednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza priveden je na informativni razgovor na osnovu različitih navoda Aleksandra Kajmakovića, poznatijeg kao Aca Bosanac ali i drugih operativnih saznanja.

Aca Bosanac je uhapšen prije nekoliko dana, a navodno je čak tri sata pripadnicima Uprave kriminalističke policije pričao sve što zna o kriminalnim aktivnostima ozloglašenog Veljka Belivuka (36), zvanog Velja Nevolja, koji je nedavno uhapšen pod sumnjom da je organizirao brojna ubistva, trgovinu drogom, reketiranja i razna druga krivična djela u okviru kriminalnog klana koji je predvodio.

Ima li Kokeza veze sa Veljom Nevoljom i pomenutom kriminalnom grupom za sada nije poznato, ali je objavljeno da je Kajmaković policiji rekao da je do poslovnih odnosa sa Veljkom Belivukom, zvanim Velja Nevolja, došao preko višegodišnjeg poznanstva sa Kokezom.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.