2.3.2021. 18:17
0
Mimi Oro veselo mahala nakon što je saslušana zbog Velje Nevolje
Starlete Tijana Maksimović i Milica Živanović, poznatije kao Tijana Ajfon i Mimi Oro, uhapšene su danas i privedene u Službu za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) zbog povezanosti sa ekipom Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja, prenosi Mondo.

Prva je, nakon višesatnog ispitivanja, prostorije SBPOK-a napustila Tijana Ajfon, da bi dva sata kasnije izašla i Milica Živanović, Mimi Oro, piše Mondo.

Ipak, ovo nije prvi put da su se starlete našle u sukobu sa zakonom, pa je tako Maksimovićeva prije samo nekoliko mjeseci bila dio grupe koja se bavila prostitucijom, a koja je uhapšena u Bosni i Hercegovini, dok je Živanović prije sedam godina osuđena na zatvorsku kaznu.

Naime, Živanovićeva je 2014. godine uhapšena u akciji Odjeljenja za javni red i mir beogradske policije pod sumnjom da se bavi prostitucijom. Sa njom je tada uhapšeno još sedam djevojaka, koje su se također sumnjičile za prostituciju, kao i mladić za koga se pretpostavljalo da je radio kao makro.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.