13.4.2021. 8:30
0
Horor nadomak Splita: Muškarac upucan u glavu i izbačen iz vozila
Hrvatska policija istražuje stravični slučaj teškog ranjavanja u Klisu.

Naime, kako navodi „Slobodna Dalmacija“ muškarac je teško povrijeđen izbačen iz automobila na staroj kliškoj cesti.

On je zadobio prostrijelnu ranu glave, a izbačen je iz vozila u blizini tunela. Policija je dojavu o ovom događaju dobila u ponedjeljak u 22:54 od ženske osobe, a policija je objavila da su uhapšene dvije osobe.

- Oko 22.55 sati zaprimili smo dojavu da je na području Klisa došlo do upotrebe vatrenog oružja i ozljeđivanja muškarca. Policijski službenici su po zaprimljenoj dojavi izašli na mjesto događaj i pronašli muškarca bez svijesti s ranom na glavi. Utvrđeno je kako se radi o 32-godišnjaku koji je odvezen na pružanje liječničke pomoći u splitsku bolnicu. Zadobio je teške i po život opasne ozljede. O događaju je obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo u Splitu, na mjestu događaj je obavljen očevid. U službene prostorije dovedene su dvije osobe nad kojima je u tijeku kriminalističko istraživanje - objavila je policija.

Kako javlja „Slobodna Dalmacija“, ranjeni muškarac je 32-godišnji B.M. iz Splita koji je policiji već poznat po zloupotrebama opojnih droga.

Svojevremeno je bio u bijegu od policije kada su policajci Odjela za droge zaskočili njega i prijatelja u automobilu te su oni počeli bježati, pri čemu su kroz prozor izbacili vreću u kojoj je bilo 1239.5 grama marihuane, 525.6 grama amfetamina i 100 komada amfetamina u kapsulama.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.