6.5.2021. 15:03
0
Ogromne gužve na vakcinaciji u Beogradu, došla i Jelena Karleuša
Ogromne gužve bile su jutros u tržnom centru Ušće, gde su građani došli da se vakcinišu protiv korone na tek otvorenom punktu za vakcinaciju, ali i da bi dobili vaučer u iznosu od 3.000 dinara, što je bila nagrada za prvih 100 koji su došli na punkt, piše Blic.

Iako je otvaranje bilo zakazano za 9 sati, brojni građani su još prije 8 počeli da formiraju red ispred tržnog centra.Ogromne gužve potom su se premjestile i unutar tržnog centra. Dugački redovi formirali su se hodnicima i pokretnim stepenicama ispred samog vakcinalnog punkta.

Pevačica Jelena Karleuša se vakcinisala među prvima, a izabrala je "Pfizer" vakcinu.

Novinarima je rekla da je odlučila da se vakciniše kao javna ličnost zbog poštovanja prema zdravstvenim radnicima koji se više od godinu krvavo bore da spase živote, zbog trudnica, djece, zbog godinu dana nenormalnog života i stagnacije čitave planete. Izrazila je nadu da neće biti politizovana njena odluka da se danas pojavi u TC Ušće, prenosi Nova S. Zamjenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić je prenio da se zaključno sa jučerašnjim danom u Beogradu revakcinisalo 487.607 osoba što iznosi 35 posto punoljetne populacije.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.