24.6.2021. 21:20
0
Jeziv snimak sa Ade Ciganlije: Muškarac juri djevojku i krvnički je udara nogom u glavu
Na društvenim mrežema osvanuo je zastrašujući snimak sa Ade Ciganlije, na kojem se vidi kako muškarac juri ženu, fizički joj prijeti, a onda je krvnički udara nogom u glavu.

Potresni video je uznemirujući, a naročito je porazno to što niko, izuzev jednog muškarca, ne pokušava da pomogne djevojci, koju juri pomahnitali napadač. Jedan čovjek pokušava da zaustavi napdača sa dugačkom kosom, ali on je sa strane zamahnuo nogom i udario djevojku u glavu, poslije čeka ona pada na zemlju.

Zasad se ne zna da li je napadač uhapšen i koje povrede je zadobila pretučena djevojka, kao ni motivi ovog potresnog napada.

- Prestani Nikola... Skloni se od mene, pusti me na miru, idiote jedan! - vikala je, na šta joj je on odgovorio: "Šta praviš budalu od mene"... Usljedio je stravičan udarac u glavu.

Uznemirujući video možete pogledati OVDJE.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.