24.7.2021. 8:31
0
"Dosta je bilo Mile, Dodik je sve ove godine lagao i krao, a sad bi da ratuje"
Srbijanski politički aktivist i član Demokratske stranke Balša Božović prokomentarisao je posljednje izjave Milorada Dodika, člana Predsjedništva BiH, nakon odluke visokog prdstavnika da zabrani negiranje genocida i drugih ratnih zločina.

"Sve ove godine je lagao i krao, a sada bi još i da ratuje samo da bi ostao na vlasti. Dosta je bilo, Mile", napisao je Božović na Twitteru.



Objavom Inzkove jučerašnje odluke krenula je prava kampanja Dodika koji je u više nastupa ponovio negiranje genocida, ali i najavio aktivnosti poput disolucije države i osamostavljenja RS-a.

(Ajdin Balićevac)

 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.