7.8.2021. 10:02
0
Urednik Sjeničkih novina pogođen sa četiri hica ispaljena iz auta u pokretu: Poznat identitet napadača, pucao je na Hamidovića koji je bio sa suprugom i djecom
U pucnjavi u Sjenici jedna osoba je pogođena sa četiri hica. Kako prenose mediji, do pucnjave je došlo sinoć oko 22.30 sati u Ulici Kralja Petra Prvog, a razlog pucnjave su ranije neraščišćeni računi dvojice muškaraca iz Sjenice.

Prema nezvaničnim informacijama, dvadesetsedmogodišnji L. E. iz Sjenice ispalio je više hitaca iz vatrenog oružja, od kojih su četiri pogodila su, prema nezvaničnim informacijama, urednika "Sjeničkih novina" Edina Hamidovića (48), pišu Novosti.

Napadač je na Hamidovića pucao iz automobila u pokretu, a u trenutku napada sa žrtvom su bili i članovi njegove porodice, odnosno supruga i djeca.

Hamidović je vozilom hitne službe prevezen u Medicinski centar Novi Pazar gdje je uspješno operisan i van je životne opasnosti, prenose Nezavisne. 

Vijest o napadu na Hamidovića objavljena je i na Facebook stranici Sjeničkih novina. 

U toku je intenzivna potraga za počiniocem.

Prema pisanju Sandzak pressa, na Hamidovića je pucao Emrah Latović. Hamidović je ranjen sa dva metka u predelu stomaka, treći hitac je završio u ramenu, a četvrti u arteriji na nozi.

Lokalni mediji prenose da je Emrah Latović, sin Ize Latovića - lica sa pozamašnim kriminalnim dosijeom, a Hamidović je ranije bezbjednosne organe i javnost obavijestio da mu Latović više puta prijetio.

Izo Latović je aktivista SDP-a Rasima Ljajića. Ranije je oteo i fizički maltretirao Alena Tahirovića koji je iz SDP-a prešao u SPP.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.