23.8.2021. 13:16
0
Pojavio se snimak pesničenja: Pogledajte kako je Dragan Bjelogrlić izudarao Predraga Antonijevića
Glumac Dragan Bjelogrlić priveden je pod sumnjom da je jutros oko 4 sata u niškom hotelu "Ambasador" napao reditelja Predraga Gagu Antonijevića, a sada se na društvenim mrežama pojavio navodni snimak napada.

Naime, kako se vidi na snimku, reditelj je sjedio s društvom kada mu je glumac iznenada prišao i udario ga u glavu. Antonijević je pokušao da se odbrani, ali Bjelogrlić ga je povukao za nogu, a zatim nastavio da ga udara u glavu. Bjelogrlić se i dalje nalazi u policijskoj stanici gdje daje izjavu.

Kao nezvanični povod za napad navodi se to što je Antonijević prije izvjesnog vremena optužio Bjelogrlića da mu je početkom 2016. godine nudio mito da podrži film "Jesen samuraja".

Antonijević je objavio prepisku sa Bjelogrlićem iz 2016. godine, u kojoj se govori o tome "da bi moglo da se zaradi 100 soma", a u mailu se vidi i da Antonijević to kategorički odbija. Bjelogrlić je tada to demantovao i tvrdio da je prepiska lažirana.



(Ajdin Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.