28.8.2021. 8:30
0
Erdogan danas u posjeti Crnoj Gori
Turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan danas će boraviti u službenoj posjeti Crnoj Gori, saopštilo je Ministarstvo vanjskih poslova u Podgorici.

Erdogana će na Cetinju uz najviše državne počasti dočekati predsjednik Crne Gore Milo Đukanović.
“Nakon upisivanja u knjigu gostiju, razgovora u četiri oka i sastanka, predsjednici će imati izjave za javnost”, saopšteno je iz Đukanovićevog kabineta.

Planirano je da Đukanović sa suprugom priredi svečani ručak u čast uglednog gosta i njegove supruge.

Gosti na ručku, pored članova delegacija, biće i potpredsjednik Vlade Dritan Abazović, gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Kašćelan, predsjednik Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović i reis islamske zajednice u Crnoj Gori Rifat Fejzić.

U odvojenom programu prva dama Crne Gore Lidija Đukanović ugostiće prvu damu Republike Turske Emine Erdogan. One će posjetiti Muzej kralja Nikole na Cetinju i izložbu na platou ispred muzeja.

Erdogan će se, tokom zvanične posjete Crnoj Gori, sastati i s predsjednikom Skupštine Aleksom Bečićem i predsjednikom Vlade Zdravkom Krivokapićem, a planirana je i posjeta Nizamskoj džamiji i Medresi “Mehmet Fatih”.

(Ajdin Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.