4.9.2021. 15:20
0
Crni Maybach za Porfirija: Srpski patrijarh sa aerodroma prevezen u autu od pola miliona eura
Patrijarh srpske pravoslavne crkve Porfirije stigao je u Crnu Goru, a na podgoričkom aerodromu dočekao ga je mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije.

Svečani doček za patrijarha SPC planiran je u podgoričkom Hramu Hristovog Vaskrsenja, a srpski partrijarh je od aerodroma do Hram Hristovog Vaskrsenja prevezen crnim Maybachom koji košta skoro pola miliona eura, tačnije 456.933 eura.




Zanimljivo je da je crnogorski premijer Zdravko Krivokapić tvrdio da će Maybach biti prodat kako bi se pomoglo socijalno ugroženom stanovništvu. No, očito da vozilo nije prodato iako je to Ministarstvo finansija najavilo još u februaru, a u junu raspisalo javno nadmetanje.

(Ajdin Balićevac)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.