4.9.2021. 22:18
0
Hrvati napravili haos na vaganju za KSW: Hrvatica ošamarila svoju suparnicu
Večeras je bio zakazan veliki KSW-ov event koji je trebao biti u Puli, a Hrvati su napravili šou već prije prve borbe, prenose regionalni mediji.

Hrvatski MMA borac Roberto Soldić brani večeras u Varšavi svoj pojas u velteru na KSW-u 63., a još uoči početka prve borbe hrvatski borci su napravili haos i učesnice su se potukle i prije runde.


Počelo je s Sarom Luzar Smajić koja je ošamarila svoju suparnicu Aitanu Alvarez s kojom će se boriti u kategoriji muha, a Aleksandar Rakas, koji će se večeras boriti u velteru protiv Romanowskija, potkuao se već na vaganju.







(Amer Mujezinović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.