18.9.2021. 7:57
0
Žena koju je muž brutalno pretukao motkom i ekserom izasla iz bolnice
Dobro sam. Izašla sam iz bolnice i sada samo želim da budem uz djecu. Razumite da nemam snage da pričam o svemu što sam preživjela, kaže N. V. iz Zablaće kod Čačka koju je karajem prošlog mjeseca muž Goran V. brutalno pretukao i zlostavljao.

Pomahnitali muškarac je ženu toliko svirepo tukao motkom sa ekserom da joj je otkrinuo i jedno uvo.

Kako saznaje Blic, N. V. je prije nekoliko dana izašla iz bolnice u kojoj je bila danima nakon brutalnog premlaćivanja. Nesrećnu ženu su kobne noći pronašli kako leži kraj puta, a mještani su kasnije za medije rekli da je izgledala kao da su je životinje napale, koliko je rana imala po čitavom tijelu.

Drake Responds With Instagram Video After Kanye West Shares His Address on Instagram
Odmah čim je N. V. izašla iz bolnice, njen otac je otišao u kuću Zablaću gdje je žena do tad živjela sa Goranom i uzeo bebu o kojoj se, dok je pretučena žena bila u bolnici, starala Goranova majka.

Goran i N. V. inače imaju četvoro djece. Nakon hapšenja nasilnika brugu o djeci preuzela je njegova majka. Nekoliko dana kasnije, troje djece odveli su roditelji N. V.

– Moja kćerka je obećala da se neće vraćati nasilniku kad izađe iz bolnice. Govorila sam i prije da nije za nju, ali znate već kako to ide. Ona je školovana i ima svoj posao. Djeca i ona će imati gdje i od čega da žive – rekla je Slađa, majka žrtve nasilnika.

Goran V. je početkom mjeseca upućen u Specijalnu zatvorsku bolnicu gdje biti podvrgnut psihijatrijskom vještačenju. On je nakon iživljavanja nad ženom došao kući i rekao svojoj majci: “Ubio sam je od batina…” Međutim, nakon hapšenja u policiji se pravdao da je bio pijan i da se ničega ne sjeća.

Ukoliko se dokaže njegova krivica prijeti mu jedinstvena kazna zatvora od 15 godina zatvora jer je Goran V. stari znalac policije i već je imao zabranu prilaska žrtvi. Međutim, njih dvoje su uprkos tome živjeli zajedno u kući u Zablaći.

Nesrećna žena N. V. je čak odlazila sa djecom u Sigurnu kuću, ali se iznova vraćala nasilniku.
“Nema mjesta na tijelu gdje nema neku ranu”

Prema riječima Goranove majke Stoje napad se dogodilo u ponedjeljak tri sata iza ponoći, nakon što su se supružnici stigli kući sa svadbe.

– Bili su na veselju, a kada su došli počela je svađa i tuča. Brutalno ju je tukao, bio je u vidno pijanom stanju. Bilo je strašno, u pokušaju da zaštitim snaju i ja sam zadobila više udaraca po licu i tijelu – pričala je Stoja nakon nasilja.

Ne poriče nesrećna žena da je njen sin snahu tukao i ranje, ali joj je uvijek obećavao da neće više. Uvijek se vadio na pijanstvo ili da ga je N. V. isprovocirala.

– Tukao je i ranije na moje oči. Kada sam god prišla da je branim, on je i mene tukao. I pored toga što je bio nasilan, nastavili su da žive zajedno jer imaju četvoro djece. Iz tog razloga sam gledala da se ne miješam u njihov brak. Sasvim je sigurno da je Goran psihički nestabilna ličnost bez obzira na alkohol. Ja imam još jednog sina invalida, ne znam kako ću da se izborim s njima – kaže očajna žena.

Nesrećnu ženu, koju je suprug nagu pretukao motkom u koju su bili zabodeni ekseri, grizao je po tijelu i otkinuo joj uvo, pronašli su mještani koji su u prvi mah mislili da je riječ o đubretu.

– Bila je potpuno izubijana, ono što su eskeri napravili po njenom tijelu je izgledalo kao da su je zvijeri grizle. Od udarac modro i jezivo tijelo, ma onako nešto u životu nisam vidio. To čovjek ne može da uradi ljudskom biću, samo monstrum. Šta je zvijer uradila ženi – kažu komšije.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.