19.9.2021. 20:54
0
Uprava policije CG: Niko ne ucjenjuje Bečića
Uprava policije oglasila se o medijskim navodima vezano za predsjednika Skupštine Aleksu Bečića saopštavajući da, prema njihovim raspoloživim podacima, niko ne ucjenjuje Bečića.

Iz policije su naveli da to saopštavaju povodom tekstova u medijima koji se odnose na navodnu mogućnost postojanja ucjena, prisluškivanja i praćenja predsjednika Skupštine Crne Gore, a radi istinitog i objektivnog informisanja javnosti,  prenosi CdM.


“Prema raspoloživim podacima Uprave policije niko ne ucjenjuje predsjednika Skupštine Crne Gore Aleksu Bečića. Takođe, shodno djelokrugu rada i zakonskoj podjeli poslova u obavještajno – bezbjednosnom sektoru, a prema raspoloživim saznanjima policije prema predsjedniku Skupštine se ne vrše krivična djela, pa samim tim ni krivična djela sa elementima prisluškivanja i praćenja”, naveli su u saopštenju.


(Amer Mujezinović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.