27.9.2021. 20:53
0
Šešelj zaprijetio: Jedan helikopter Srbije može polupati vozila ROSU-a za 15 ili 20 minuta
Ratni zločinac Vojislav Šešelj izjavio je danas da su Albanci spremali uslove za novu "Oluju" na Kosovu.

Kako je istakao, sada se "Albanci kolebaju jer su svjesni da će Srbija iskoristiti svoju kompletnu vojnu moć da spriječi novi egzodus Srba".

- Oni bi sad da se situacija smiri, ali krivicu prebacuju i na srpsku i na albansku stranu, što mi ne smijemo dozvoliti - rekao je  Šešelj za Happy TV.

Lider radikala je izjavio da jedan helikopter Srbije ima takvu vatrenu moć da bi sva vozila ROSU polupao za 15 ili 20 minuta.

Ovaj ratni zločinac kaže da je jedini način za izlazak iz trenutne krizne situacija na Jarinju da se Albanci vrate na početne pozicije.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.