7.10.2021. 14:35
0
Ubijenu porodicu Đokić iz Srbije ispratilo stotine ljudi
FOTO: Stefan Stojanović; Kurir.rs
Nedavno krvnički smaktnuta porodica Đokić iz Aleksinca, koja je ubijena između 26. i 27. septembra ove godine u ataru sela Moravac, danas je sahranjena na groblju u Žitkovcu u Srbiji, prenose tamošnji mediji.

Njihove komšije, pojedini prijatelji, danas su bili okupljeni ispred kuće Goranove majke gdje se danas i održalo opelo za pokojnike koji su nesretno stradali prije nekoliko dana. Tužna povorka do groblja je krenula iz kuće Goranove majke. Iz te kuće su oni kobne noći, 26. septembra, krenuli u svoj stan u Aleksincu. Krenuli i nisu stigli, nego otišli na vječni počinak - piše srbijanski list Kurir.


- U toj kući su posljednji put viđeni živi, a odatle će biti ispraćeni i na vječni počinak. Želimo da ih dostojno sahranimo, jer oni su to zaslužili. Bili su divni ljudi - rekli su rođaci porodice Đokić, prenosi Kurir. Opština Aleksinac odlučila je proglaiti dan žalosti povodom tragedije u kojoj su život izgubili članovi porodice Ðokić, prenose tamošnji mediji.



(Amer Mujezinović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.