22.10.2021. 18:23
0
Osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić pokušao okriviti svoje sinove za zločin, supruga se šokirala kada je to čula
U susjednoj Srbiji je uhapšen osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić, a javnost je šokirana saznanjem da se radi o njihovom rođaku Goranu Džoniću, inače vatrogascu u penziji koji je s ubijenom porodicom, koliko je poznato, bio u dobrim odnosima

,li kako pišu srbijanski mediji, Džonić je za svirepo ubistvo pokušao okriviti vlastite sinove.

On je, naime, policajcima rekao da nema ništa sa ubistvom porodice Đokić i da su zločin počinili dvojica njegovih sinova.

U prilog ovoj tvrdnji išla je i činjenica da su pretragom imanja jednog od Džonićevih sinova, policajci pronašli 43 hiljade eura zakopanih u dvorištu za koje se sumnja da je dio novca otet nakon ubistva Đokića.

Međutim, obojica sinova, jedan vatrogasac, a drugi zaposlen u Vojsci Srbije, prošli su poligraf.

Kako piše Telegraf.rs, Džonićeva supruga bila je šokirana kad su joj rekli da sumnjaju da je njen suprug ubio svoje rođake, ali i činjenicom da je zločin pokušao pripisati svojoj djeci.

Ipak, na kraju je i ona privedena. 

Dodali su da je ona prisustvovala sve vrijeme dok su policajci pretraživali dvorište i na kraju je mirno izašla sa njima, prethodno provjerivši jesu li vrata zaključana.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.