4.12.2021. 15:32
0
Postali smo saveznici genocidne tvorevine RS - Žestoka poruka Milanoviću: Hvala, predsjedniče, u ime svih žrtava Srebrenice i Vukovara
Hrvatska profesorica, Vesna Rajnović, prije dva dana objavila je tweet u kojem je žestoko napala hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića, zbog njegovih izjava o genocidu u Srebrenici.

Rajnović se danas, nakon Dodikove izjave kako podržava Milanovićev stav, ponovo oglasila na svom Twitter profilu.

Ona je, naime, ironično prokomentarisala da je "prekrasno što je Hrvatska, uz Rusiju, postala saveznik genocidne tvorevine RS".

- Prekrasno, sad smo uz Ruse glavni saveznici genocidne tvorevine RS! Hvala, predsjedniče, u ime svih žrtava Vukovara, Srebrenice i ostalih stratišta, napisala je Rajnović.

Prekrasno, sad smo uz Ruse glavni saveznici genocidne tvorevine RS! Hvala, predsjedniče, u ime svih žrtava Vukovara, Srebrenice i ostalih stratištahttps://t.co/GfvYjjSAH9

Podsjećamo, profesorica Rajnović je prije dva poručila kako se kaje što je na zadnjim izborima u Hrvatskoj svoj glas dala Zoranu Milanoviću, kojem "nije svaka žrtva genocida ista". 

Uz tu poruku, Rajnović je Milanoviću i njegovim glasačima uputila nekoliko teških riječi.


(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.