4.12.2021. 16:51
0
Tuča na protestima u Novom Sadu, ljudi u kapuljačama provocirali demonstrante
Jedan mladić je pretučen tokom protesta u Novom Sadu, javlja reporterka N1.

Naime, prvo je došla grupa od 20, 30 mladića koja je provocirala demonstrante, gađala ih flašama i kamenjem. Kako navodi reporterka N1, jedna od bačenih flaša je pogodila demonstranta. Nakon toga su se povukli, ali su se ponovo vratili i došlo je do sukoba sa demonstrantima. U tom sukobu je, prema nezvaničnim informacijama, povrijeđen mladić.


Povrijeđeni je prema nekim informacijama, pripadnik navijačke grupe. Prema navodima agencije Beta, u tuči je učestvovalo stotinjak ljudi, kao i da su oni koji su izazvali tuču – pobjegli sa lica mjesta. Tokom blokade saobraćajnice kod Pupinovog mosta u Zemunu došlo je u jednom trenutku do tuče.

Kako javlja reporter N1, vozač automobila je pokušao da probije blokadu građana i tada je ušao u sukob sa jednim muškarcem. Okupljeni su potom razdvojili muškarce.


(Patria/  Amer Mujezinović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.