5.12.2021. 19:11
0
Brnabić demonizirala demonstrante zbog bake koja žuri na ručak: Twitteraši otkrili ko je zapravo baka
Starija gospođa postala je juče centralna figura propagande provladinih medija u Srbiji i viral na društvenim mrežama, nakon što su demonstranti okačili video snimak na kome se vidi kako moli da je puste, jer mora da stigne kući na vrijeme na terapiju i ručak.

U međuvremenu, ispostavilo se da se baka pojavljuje i na reklami za Artrifex, piše Nova.rs.

„Trebalo je da stignem već kući, jer mi je vrijeme za ručak, moram terapiju da uzmem“, izjavila je jučer na Gazeli starija gospođa, koja je insistirala da prođe tokom blokade saobraćajnica.

Nju su, provladini mediji, pola sata kasnije, iskoristili kako bi pokazali kako „zli“ demonstranti maltretiraju „običan“ narod, a sve u režiji Dragana Đilasa.

Dan nakon protesta, premijerka Vlade Srbije Ana Brnabić saopštila je da je tužna, jer je vidjela sliku bake koja nije mogla da prođe da ode kući na ručak i da popije terapiju.

Nije trebalo mnogo, a tviteraši su krenuli u polemiku da im je baka „nešto poznata“, ali da ne znaju odakle. Poslije određenog vremena, neko se dosjetio, te okačio skrinšot sa Gazele i reklamu Artrifex-a.

Ispostavilo se da je baka s Gazele u stvari baka koja se pojavljuje i u reklami.



(Ajdin Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.