10.12.2021. 9:09
0
Hrvatski tiktoker brutalno ismijavao smrt Kike Đukić, a njegovo izvinjenje još skandaloznije: Šaljem joj poruke, ali se ne javlja!
Influenser iz Hrvatske, Antonio Oroz, koji na TikToku postavlja snimke na profil nazvan "Pritisak na tlak", šokirao je sve neumjesnim klipovima koje je postavio na ovu društvenu mrežu vezano za smrt Kristine Kike Đukić.

Naime, on u prvom klipu govori skandalozne stvari koje su naišle na veliku osudu u javnosti.

- Jučerašnja smrt influenserke i tiktokerke Kike u meni je probudio isti osjećaj kao kad je umro Kobi Brajant. Onako, žešće me boli k**** - rekao je on kroz smijeh, te su ga gotovo odmah mnogi iskritikovali i poslali mu niz osuđujućih poruka. Poslije osuda video je obrisao pa je uslijedio drugi snimak, ništa manje sraman i bezdušan.

- Okej, moj prethodni video bila je neumjesna šala povodom preuranjene jučerašnje smrti influenserke Kike. Shvatio sam to i odmah sam joj poslao izvinjene u inboks, ali cura me ignoriše - kazao je u tom videu, pa su ga koriscnici ove mreže "zatrpali" negativnim komentarima.

Podsjetimo, jutjuberka Kristina Kika Đukić izvšila je samoubistvo prije dva dana u iznajmljenom stanu u centru Beograda. Kristina se borila sa nasiljem na društvenim mrežama, a tragična vest uzdrmala je mnoge, prenosi Alo.rs.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.