27.12.2021. 11:49
0
Aleksandar Vučić izrazio saučešće porodicama poginulih mladića u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Novog Pazara
FOTO: Vučić s Ibrahimom Ibrahimovićem, ocem nastradalom Amela
Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije posjetio je danas novi Novi Pazar i otišao da izrazi saučešće porodicama mladića koji su stradali sinoć u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Novi Pazar- Ribariće.

Vučić je jutros u pratnji Rasima Ljajića otišao u selo Lukare i susreo s ocem nastradalom mladića Amela Ibrahimovića.

Predsjednik Srbije izrazio je saučešće njegovom ocu Ibrahimu.

Podsjećamo, teška saobraćajna nesreća dogodila se sinoć na magistralnom putu Novi Pazar- Ribariće, a u ovoj nesreći život su izgubila četiri mladića.

Vozilo u kojem su se nalazili poginuli mladići kretalo se magistralnim putem ka Crnoj Gori, a imalo je kraljevačke tablice.

Prema nezvaničnim informacijama, do nesreće je došlo zbog klizavog kolovoza i neprilagođene brzine Osim ove četiri osobe, u sudaru su povrijeđene još dvije iz drugog automobila, a radi se o bračnom paru, piše Sandžakdanas.

Poginuli mladići su su starosti 22, 23 i dvoje od 20 godina. Riječ je o Amelu Ibrahimoviću, Amaru Ujkanoviću, Senadu Djerleku i Mitku Hamidoviću, prenosi avaz.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.