28.12.2021. 13:36
0
Crna Gora na nogama: Policija pregovora sa Edinom Begzićem koji prijeti da će aktivirati eksploziv ispred banke u Baru
Rukovodilac Osnovnog državnog tužilaštva u Baru Radovan Đurišić kazao je u izjavi za Antenu M da pregovori sa Edinom Begzićem koji prijeti da će aktivirati eksploziv ispred poslovnice NLB banke u Baru i dalje traju.

“Uključeni su pregovarači Uprave policije koji obavljaju taj posao. Što se tiče samog lica koje prijeti da će se raznijeti ono nije nasilo, ne pokazuje neke znake nervoze tako da mislim da ti pregovori mogu da daju rezultate. Tako da je to prioritet i tužilaštva i policije da se ova situacija riješi na bezbjedan način po sve, bez eventualne primjene sile policije”, objašnjava Đurišić, prenosi Antena M.

Dodaje da je lice mjesta obezbijeđeno, da su ljudi evakuisani i da nema opasnosti po ljude.

“Lice koje je u pitanju nije poznato dosad policiji, odnosno ne prolazi kroz naše kaznene evidencije tako da se radi o licu koje do sada nije kažnjavano ni za jedno krivično djelo”, kazao je Đurišić Anteni M. 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.