20.1.2022. 11:13
0
Vulinova poruka: Povlačnje Vučića s čela SNS-a destabiliziralo bi Srbiju
Povlačenje Aleksandra Vučića s čela Srpske napredne stranke dovelo bi do urušavanja SNS-a, ali i destabiliziranja Srbije, kazao je danas ministar policije i predsjednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

Reagirajući na Vučićevu najavu da će se povući s čela Srpske napredne stranke nakon izbora, Vulin je kazao da Vučić mora nastavi voditi tu stranku.

"Ako najveću stranku na Balkanu napusti njen nesporni vođa postavlja se pitanje koliko članova će ostati u SNS-u, a koliko će svoj politički angažman primjeriti angažiranju predsjednika Aleksandra Vučića", istaknuo je Vulin, prenosi srbijanska novinska agencija Tanjug.


Prema njegovim riječima, dopusti Vučiću da se povuče s čela spomenute stanke značilo bi da se SNS slomio pod pritiscima velikih sila i da se napušta politika vojne neutralnosti i politika samostalne Srbije koju je formulirao i vodio Aleksandar Vučić, piše Tanjug.


(Amer Mujezinović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.