16.5.2022. 21:13
0
Preminula baka Milka iz Udbine: Godinama živjela kao beskućnica a nikada nije tražila da joj se pomogne zbog svoje skromnosti
Najpoznatija stanovnica Udbine u Hrvatskoj, baka Milka Perić, koju mnogi znaju samo kao baku Milku ili Milku Crvenkapicu, preminula je u 75. godini.

Njenu smrt za 24sata potvrdio je Josip Seuček, načelnik Općine Udbina. Rekao je kako su je pronašli u njenoj kućici, a preminula je prirodnom smrću.

Dodao je kako je bila i policija, a sahrana će biti u četvrtak u njenom rodnom mjestu Tolić.

Milka je godinama živjela kao beskućnica, bila je preskromna, pa nikad nije tražila da joj se pomogne. No, često su se joj mještani iz Udbine pomagali.

Baka Milka je postala prava internetska senzacija nakon što je 2015. objavljen video u kojem Milka priča o vrućinama.



(A. Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.