19.5.2022. 21:23
0
Matejev drug objavio potresnu poruku: Mi ćemo morati pronaći način, mirno ti more, kapetane
Mi ćemo morati pronaći reči kako to opisati. Mirno ti more kapetane, napisao je jedan od prijatelja Mateja Periša (27), koji navodno nije došao sa njim u Beograd na doček Nove Godine kada se Perišu izgubio svaki trag, a koji se, nakon što je danas saopšteno da je tijelo pronađeno u Dunavu, sa njim oprostio i preko društvenih mreža.

Prijatelj mladića objavio je nekoliko fotografija na kojima se vide njih dvojica zagrljeni na brodu na kojem su radili, u provodu, na putovanjima, na vidikovcu, ali i video snimak gdje uz osmijeh pjevaju “Našao sam mir na drugoj strani”.

Ni građani nisu ostali imuni na ovakvu vijest, te su društvene mreže preplavile poruke, prenosi Blic.

“Počivaj u miru plavooki anđele”, “Neka te anđeli čuvaju”, “Adio kapetane naš, mirno ti more, plovi sada nebeskim plavetnilom”, “Tvoja Dalmacija te neće zaboraviti”, “Počivaj u miru Božjem, porodici iskreno saučešće”, piše ispod objava.

Podsjetimo, tijelo Mateja Periša izvučeno je oko 9.20 ujutru iz Dunava kada su ga u vodi primijetili kapetan i mornari jednog broda, kao i par šetača na Adi Huji. Odmah su pozvali policiju koja je ubrzo stigla na lice mjesta.

Već na osnovu garderobe i stvari koje su nađene pri tijelu policajcima i moranarima je bilo jasno da je najvjerovatnije u pitanju Periš, ali ta informacija nije mogla biti i definitivno potvrđena dok nije urađena DNK analiza.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.