20.5.2022. 15:58
0
Nakon kraće svađe: Izbo komšije, isjekao suprugu, pa šutio kod tužioca
U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan G. V. koji se sumnjiči da je 18. maja oko 20.20 sati u Velikim Crl?enima, nakon kraće svađe, nožem ubo tridesetosmogodišnjeg muškarca, a potom i dvije žene starosti 42 i 45 godina, koje su pokušale da ih razdvoje.

G.V. se na saslušanju branio šutanjem, odnosno iskoristio je zakonsko pravo da neiznosi odbranu.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da mu odredi pritvor da ne bi uticao na svjedoke i da ne bi ponovio krivično djelo u kratkom vremenskom periodu.

Povrijeđeni su zbrinuti na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu.

Prema nezvaničnim informacijama, G.V. je tog dana roštiljao i pio sa ostalima, nakon čega je došlo do svađe. Svi su iz istog naselja. Izbodeni muškarac je komšija, jedna povrijeđena je njegova žena, a druga žena osumnjičenog.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.