24.5.2022. 13:45
0
Dirljiva poruka: Porodica Periš se u čitulji oprostila od stradalog Mateja
Citatom iz Biblije porodica Periš se u čitulji oprostila od voljenog Mateja, prenose regionalni mediji.

"A glas se zaori s nebesa: Ti si Sin moj ljubljeni! U tebi mi sva milina", stoji na početku čitulje objavljene u Slobodnoj Dalmaciji, a potom se dodaje:

"S vjerom u Hristovo uskrsnuće javljamo da se naš ljubljeni sin preselio u Kraljevstvo Oca nebeskog dana 31. decembra 2021".

Porodica je obavijestila sve da je Matej jučer sahranjen u Splitu, piše srbijsnski Kurir.

"Tiho u boli u krugu porodice i prijatelja ispratili smo tijelo našeg Mateja dana 23. maja na groblju Lovrinac".




Potpisani u čitulji su ožalošćeni tata Nenad, mama Đeni, sestre Lucija i Laura, none i nono, djevojka Sanja, Tomislav, Marko, Inge, Edi, Galen, Ilijana, Ana i ostala rodbina koja je MAteja ispratila na vječni počinak nakon pronalaska njegovog beživotnog tijela.

Na kraju poruke u čitulji napisali su:

"Počivaj u miru Božjem naš plavi anđele".


(Amer M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.