25.5.2022. 13:12
0
Uhapšen sin bivše predsjednice Vrhovnog suda Crne Gore
Miloš Medenica, sin bivše predsjednice Vrhovnog suda Crne Gore Vesne Medenica, uhapšen je danas na podgoričkom aerodromu Golubovci.

Kako prenosi Radiotelevizija Crne Gore, Miloš Medenica uhićen je oko 10:35 sati,  nakon što je zrakoplovom iz Beograda sletio na aerodrom u Golubovcima.

Viši sud je za Milošem Medenicom 5.  svibnja naredio raspisivanje nacionalne tjeralice jer se sumnjiči da je organizirao kriminalnu grupu čija je članica bila i njegova majka, bivša predsjednica Vrhovnog suda Crne Gore Vesna Medenica.

Prema podacima Europola, Medenica se bavio krijumčarenjem cigareta i trgovinom droge. Njegova majka, Vesna Medenica uhićena je 17. travnja kada je namjeravala otputovati za Beograd, zbog sumnje da je kao članica kriminalne organizacije izvršila protuzakoniti utjecaj i nalazi se u pritvoru.


(FENA/  Amer M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.