8.8.2022. 22:01
0
"Bio na roštilju kod prijatelja, došao se pozdraviti prije odlaska u Austriju, izašao je iz dvorišta i čuli smo strašan zvuk"
Uslijed neprilagođene brzine kretanja motociklom je sletio van kolnika, udario u prometni znak te u odvodni kanal. Vozač je prevezen u Opću bolnicu Koprivnica, gdje je od zadobivenih ozljeda preminuo. Po nalogu Županijskog državnog odvjetništva u Varaždinu određena je obdukcija.

Riječ je o 25-godišnjem Ivanu P. iz Kotoribe, dugogodišnjem motoristu koji je u nedjelju došao k prijatelju Denisu u Štaglinec, na roštilj i oproštajno druženje.

– Dan ranije smo bili na roštilju na Dravi kod Donjeg Vidovca, a u nedjelju je došao k meni, da se pozdravimo jer je svaki tu večer trebao krenuti na svoju stranu, ja put Njemačke, a on u Austriju. Podružili smo se, popio je tri soka, pozdravili se i par sekundi nakon što je otišao iz mog dvorišta, začuli smo strašan zvuk i ugledali ga kako leži pod motorom u odvodnom kanalu uz cestu – ispričao je za Podravina.hr potreseni prijatelj Denis.

Na ulicu su isti tren izašli susjedi iz obližnjih dvorišta, potreseni i šokirani pokušali su pomoći unesrećenom koji je bio teško ozlijeđen. Vozilo Hitne pomoći stiglo je u kratkom roku, mladića su uspjeli reanimirati čak tri puta, no ozljede su bile preteške i nesretni je mladić u koprivničkoj bolnici preminuo. Da stvar bude gora, novi motor je kupio pred mjesec dana i s njim se pohvalio na društvenoj mreži.

Ni sam ne znam što je pošlo krivo, vrtim film u glavi od jučer popodne što mu se moglo dogoditi. Ovo mu je bio novi motor, ali nije bio neiskusan, nije mu ovo prvi motor. Vjerojatno nije mogao ovladati stražnjim krajem motora koji ga je odvukao u tom smjeru. Još ne mogu vjerovati da ga više nema – ispričao je Denis koji se na svom facebook profilu oprostio od Ivana:

– R. I. P. brate zadnji sam vidio kako se smiješ i sjedaš na motor.. A sad te nema… Prerano si nas napustio, uvijek ćeš ostati u srcu… Sadi vozi rajskim cestama… – napisao je.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.