4.9.2022. 11:23
0
Drama u Sloveniji: Jedna osoba je poginula, a tri ranjene u pucnjavi
Jedna osoba je poginula, a tri su ranjene u pucnjavi u Sloveniji, dok je osumnjičeni i dalje u bjekstvu, saopćila je policija u Novom Mestu.

Vjeruje se da je osumnjičeni, 25-godišnji Mirko Pilinger, jučer ubio 22-godišnjeg muškarca iz Novog Mesta na magistralnom putu između Mirne Peči i Novog Mesta kod Brezja. Još tri osobe, žena i dva muškarca starosti između 19 i 27 godina, ranjene su i prebačene su u bolnicu.

U periodu od 23 do 2 sata noćas ispred Hitne pomoći u Novom Mestu bilo je i nekoliko policajaca, jer se tamo okupilo ljudi koji su poznavali povrijeđene i preminule. Nije bilo nereda.

Policija je saopćila da je osumnjičeni, koji već ima krivični dosije, u bjekstvu i da je naoružan i opasan. U toku je potraga, a uviđaj se nastavlja.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.